Warp Drive - Throttle Error? - DIY Electric Car Forums
Go Back  

DIY Electric Car Forums > EV Conversions and Builds > Technical Discussion

Register Blogs FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-10-2017, 05:24 PM
sauron_3746 sauron_3746 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4
sauron_3746 is on a distinguished road
Default Warp Drive - Throttle Error?

Hi All,

I have a Warp Drive Classic controller with a HETA throttle (it has Toyota written on it and appears to be the prius style throttle). I am having a little issue which is probably simply resolved, I just need to be pointed in the right direction.

It was easier to make a short 2 minute video than try to explain in an email, so if you could please forward to your tech guys it would be much appreciated.

Video here: https://www.youtube.com/watch?v=shZz...ature=youtu.be

Additionally, I have noted that it tends to throw the error when the ignition is set to “on”. I can 'usually' clear the error when the ignition is “off”. I have tried re-routing the throttle cable to avoid interference.

Any assistance will be much appreciated.

Regards

Andrew from Aus..
Reply With Quote
 

Share or Bookmark this

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Support DIY Electric Car
Sponsors

All times are GMT -6. The time now is 02:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Ad Management by RedTyger