DIY Electric Car Forums banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi Folks, my first post.
Been running a S10 w/leaf pack, warp9 and Z1K for a few years now.
Have gotten this error before and fixed the issue by replacing a corroded RJ45 connector on the power unit.
Well the issue has come back so when I get a chance will pull the power unit and try to troubleshoot.
Asking the Zilla knowledgeable folks on this forum what else to check in while I have to controller pulled out.
TIA
 

·
Registered
Joined
·
293 Posts
Hi Folks, my first post.
Been running a S10 w/leaf pack, warp9 and Z1K for a few years now.
Have gotten this error before and fixed the issue by replacing a corroded RJ45 connector on the power unit.
Well the issue has come back so when I get a chance will pull the power unit and try to troubleshoot.
Asking the Zilla knowledgeable folks on this forum what else to check in while I have to controller pulled out.
TIA
Hey man I am having this trouble too... did you ever get yours fixed?
 

·
Registered
Joined
·
293 Posts
Ye
Have you checked the RJ45 connectors, esp on the Zilla for corrosion?
Also possibly a RJ45 cable problem.
Yep!

My connector is in bad shape! I actually spliced into the actual cable and soldered the wires from the Cat-5 directly to the little PCB.

Then I have an RJ45 I ordered from Digi-Key..I will replace the connector when it gets here... But still After I spliced and jumpered the wires, still no dice..
 

·
Registered
Joined
·
3,983 Posts
Hi Folks, my first post.
Been running a S10 w/leaf pack, warp9 and Z1K for a few years now.
Have gotten this error before and fixed the issue by replacing a corroded RJ45 connector on the power unit.
Well the issue has come back so when I get a chance will pull the power unit and try to troubleshoot.
Asking the Zilla knowledgeable folks on this forum what else to check in while I have to controller pulled out.
TIA
Do you have a copy of the software I need for my computer so I can configure my Zilla.
 

·
Registered
Joined
·
293 Posts
Do you have a copy of the software I need for my computer so I can configure my Zilla.
There is no special SW I just used Terra Term SW.

Just take a RJ11 cable with 6 conductors and you will get TX RX and GND. Set the Terra term to 9600 baud N81
 

·
Registered
Joined
·
293 Posts
There was a pinout of the Zilla RJ11 for connections some where on this sight... I have to dig to find it.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top